NIEUW! 

Als je dat ene, beslissende moment opnieuw kon beleven… Magisch mooie jeugdroman van Nederlandse bodem over schuldgevoelens, afscheid nemen en durven geloven in het onmogelijke.

Kon ze de tijd maar terugdraaien. Dan zou ze zorgen dat alles anders zou lopen.

Na de plotselinge dood van haar moeder woont Lana bij haar opa in Parijs. Vanaf dat moment staat de tijd stil. Op een dag krijg Lana een geheimzinnige brief. Als ze ’s avonds naar de Eiffeltoren gaat, kan ze naar het verleden reizen. Dit is haar kans om alles te veranderen! Lana is vastbesloten om naar boven te gaan, zelfs als er een hevige storm losbreekt… Het is het begin van een fantastische reis waarna niets meer hetzelfde is.

De geheime boomhut van Noor & Mila (2022)

Audioboek

Het knettergekke plan van Noor & Mila (2021)

Audioboek

Het geheim van de YouTube-ster (2020)

Audioboek

Spoorloos op de Droomplaneet (2019)

Pyjamaparty met je beste vriendin!

Noor en Mila hebben een boomhut. En die is verboden terrein voor Noors irritante grote broer! In het diepste geheim plannen ze hun allereerste slaapfeestje in de boomhut. Maar midden in de nacht horen ze vreemde geluiden…

Avonturen beleven met je allerbeste vriendin!

Ouders die de hele tijd ‘nee’ zeggen op alles wat je vraagt… Zo willen Noor en Mila nooit worden! Op de trampoline bespreken ze hun grootste geheimen. Daar doen ze elkaar een belofte: vanaf nu zeggen zij op alles ja! Maar dat is moeilijker dan ze denken. Vooral als Noors stomme grote broer hun geheim ontdekt…

Flo is het zusje van Iris. Iris, met 150.000 volgers op YouTube. Iris die naar filmpremières mag. Iris die overal herkend wordt. Iris die geen normale gesprekken met Flo meer kan voeren, omdat ze altijd een vlog aan het maken is. Flo wordt er gek van. Alles draait om Iris. Zelfs haar eigen moeder lijkt te zijn vergeten dat Flo überhaupt bestaat. Maar Flo kent Iris’ geheim. Wat nou als ze haar zus online ontmaskert? Dan vergeten ze vast nooit meer wie Flo is…

Minnie heeft haar hele leven gedacht dat ze een heel gewoon meisje is. Tot haar schoolmeester ontdekt dat ze een Superdromer is: ze kan haar dromen besturen. Hij neemt haar mee naar het Dromenlaboratorium en vertelt haar een groot geheim. Alles wat er in je dromen gebeurt, bestaat echt. Op Hypnos, de Droomplaneet. Samen met vier andere Superdromers reist Minnie naar de Droomplaneet, maar er is één vraag die door Minnies hoofd blijft spoken… Als alles wat in je dromen gebeurt echt is – zijn nachtmerries dat dan ook?

Lees ook verhalen van mij in deze bundels:

Recensies:

“Een geweldig boek, een mengeling van fantasy, avontuur en mysterie. Een supergoed debuut.”
Libris Kinderboek van de Week

“Dit sprookjesachtige verhaal zal veel kinderen boeien tot het einde. Thema’s als vriendschap, de dunne lijn tussen goed en kwaad, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zetten de toon.”
NBD Biblion

“Het boek is van deze tijd en herkenbaar voor de jeugd. Daardoor leest het heel makkelijk. Zo wordt er op een luchtige manier aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen.”
Eline Wilde Lezen

Een eigentijds verhaal met aandacht voor verschillende emoties. Een goed verhaal in een vlotte schrijfstijl voor een brede doelgroep.
rbbr

“Het knettergekke plan van Noor en Mila is een gezellig meidenboek, geschikt voor lezers die ook genieten van De regels van Floor. Een toegankelijk, vrolijk boek, geschikt voor lezers vanaf ongeveer acht jaar.”
Lezen is leuk

“Herkenbaar boek over meiden die iets leuks beleven.”
Kinderboekenjuf

 

Leesplezier voor breed publiek.
Cadeautip, misschien wel twee delen!
Hebban

Het boek leest erg prettig weg en samen met de vrolijke illustraties is het een geweldig boek om te lezen.
Lifestyle Mommy’s